Trend Zorg biedt

begeleid wonen en ondersteuning aan jongeren voor de regio Casteren

Zorgaanbod

Bij Trend Zorg kun je terecht voor: begeleid wonen en ambulante begeleiding voor de regio Casteren.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod voor de regio Casteren? Bel dan met: 040 - 208 92 90 of mail naar: info@trendzorg-veldhoven.nl

HKZ Keurmerk

Het keurmerk van HKZ staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Meer informatie

Trend Zorg voor regio Casteren

Trend Zorg biedt begeleiding en ondersteuning aan cliënten die vanwege hun problematiek moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vergroten van de autonomie staat hierbij centraal. Trend Zorg gaat uit van gelijkwaardigheid en heeft drie speerpunten: Betrouwbaar, betrokken en transparant.

Zorgaanbod

Zorg op maat

Trend Zorg biedt zorg op maat. Tijdens de intake bespreken we met een cliënt waar zijn of haar hulpvraag ligt en maken we een eerste inschatting van of en hoe we deze kunnen bieden. Bij start van de zorg krijgt een cliënt een persoonlijk begeleider en binnen zes weken wordt samen een zorgplan opgesteld.

Woningen

Zorgwoningen in Veldhoven

Trend Zorg heeft verschillende zorgwoningen waar cliënten met één of twee anderen samenwoont. Overdag gaan zij naar werk, school of naar andere dagbesteding. Als zij vrij hebben, kunnen ze gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes en bijvoorbeeld activiteiten doen, eten of gezellig tv kijken.